Merhaba; ben Eskişehir’den Abdullah ÇİFTÇİ mesleğim sağlık memurluğu, Bu hastalığa yaklaşık bir yıl önce yakalandım. Bu hastalık bende, önce baş ağrısı sonra görmede bozukluk olarak başladı. Göz doktoruna kontrole gittiğimde benden beyin MR’i istedi, şaşırmıştım. Hiç aklıma gelmemişti beynimde tümör olduğunu gördüm ve beni acil ameliyata aldılar.
Yaklaşık beş saat ameliyatım sürmüş ve beynimdeki tümörü doktorlar temizlemişti. Ama tümör beyinde olduğu için tamamını alamamışlardı. Doktorların söylediğine göre tümör, portakal büyüklüğündeydi. Yani yaklaşık 5 cm büyüklüğündeydi. Patoloji sunucunda tümörün en büyük evresi olan GRADE IV (GBM) tanısı koydular. Ameliyat Sonrası; tedaviye sırasıyla Radyoterapi ve Kemoterapi olarak devam ettim. Bir ay radyoterapi aldım. Daha sonrasında altı kür kemoterapi aldım. Bu zaman zarfında insafsız tümör boş durmamış ve beynimde tekrar büyümeye başlamış, yaklaşık 3 cm’ye kadar büyümüştü.
Bir gün hastalığımla ilgiliinternette araştırma yaparken Adnan beyin sitesine rastladım. Buradaki hastaların mektuplarını okudum ve hemen Adnan beyi aradım. Yaklaşık yarım saat telefonda konuştuk. Bana herşeyi anlattı. Ama ben tatmin olmamıştım ve yanına gelip yüzyüze konuşmak istedim. Sağolsun kabül etti. Ertesi gün vakit kaybetmeden ben ağabeyin ve kayınbiraderim Adnan beyin yanına gittik. Adnan beyle yaklaşık 3 saat konuştuk ve ben o konuşmalardan çok etkilenmiştim. Doktorların 1 sene ömür verdikleri ben, orda Adnan beyle beraber bu hastalığı yeneceğime inanmıştım. Daha sonra Adnan beyin göndermiş olduğu bitkisel ilaçları kullandım. Şu an tümörün büyüklüğü 1 cm’ye kadar geriledi. Hala ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Tabii ki tümörü beynimden silinceye kadar.
Teşekkürler ADNAN Bey
Abdullah ÇİFTÇİ
Size yardımcı olabilmemiz için lütfen formu eksiksiz doldurup; sorunuzu ve hastalığınızın aşamasını doktorumuza bildirin. Mesajınızı alan doktorumuz; çok kısa bir süre içerisinde, sizinle iletişime geçecek. Hastalığınız hakkında detaylı bilgilendirileceksiniz.
Sağlığınız için uzman kontrolünde ilerlemelisiniz.
Form üzerinde iletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda danışman hekimimiz sizinle iletişime geçip detaylı bir bilgilendirme yapacaktır.
Uzmanlarımız tarafından dikkat edilmesi ve tüketilmesi gerekenler size özel planlanan beslenme programında belirtilecektir.